Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Resmi Sitesi

12. Pişmiş Toprak Sempozyumu “7 bölge 7 lezzet” etkinliği

Bu yıl altıncısı düzenlenen “7 Bölge 7 Lezzet” etkinliği, Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu, Eskişehir Lokantacılar Odası, Eskişehir Aşçılar Derneği katkılarıyla 23 derneğin ev sahipliğinde yapılırken, etkinliğe yaklaşık 300 aşçının katıldı.

9 views

BU VIDEOLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.