Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Resmi Sitesi

Eğitimde yeni dönem başladı

Bu haber 16 Şubat 2019 - 0:03 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Mesleki Yeterlilik Kurumu’nun düzenlediği Sınav ve Belgelendirme Semineri Ankara’da yapıldı. Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu’nun Genel Başkan Aykut Yenice başkanlığındaki bir heyetle katıldığı 2 günlük seminerde mesleki eğitimlerde yeni kriterler, belgelendirme ve mesleki standartlardaki son güncellemeler anlatıldı.

Ankara’daki seminerin ilk gününde katılımcılara Mesleki Yeterlilik Kurumu’nun faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldıktan sonra Ulusal Yeterlilik Sistemi ve Ulusal Meslek Standartları gündeme getirildi. İlk günün ikinci bölümünde katılımcılara yetkilendirme kriterleri hakkında bilgiler aktarıldı.

Yetkilendirme süreci, belge zorunluluğu, teşvikler konusunda son gelişmelerin aktarıldığı seminer sonunda Mesleki Yeterlilik Kurumu Sınav ve Daire Başkanı Mehmet Ordukaya tarafından Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı Aykut Yenice’ye katılım belgesi verildi. Genel Başkan Aykut Yenice, seminer sonrası yaptığı açıklamada, 2 günlük oturumun bir değerlendirmesini yaptı. Yenice, “Esnafımızın kendini daha iyi geliştirmesi açısından eğitimin ne kadar önemli olduğu ortada. Burada paylaştığımız yenilikleri sektör temsilcilerimizle paylaşacağız.  Lezzet sektörünün uluslararası standartlarda gelişimi için hep birlikte çalışacağız. Merkezi Yeterlilik Kurumu’na bu özel çalışmadan dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.