Türkiye Lokanta ve Pastacılar Federasyonu
Türkiye Lokanta ve Pastacılar Federasyonu
Atatürk

EUROOTFOOD Projesi'nin ilk toplantısı İtalya’da yapıldı

“Unutulmaya yüz tutmuş geleneksel gıdaların, aşçılık ve lokantacılık sektöründe yeniden canlandırılması yolu ile Avrupa Birliğinde Yeni gastronomi destinasyonları oluşturmak” amacı ile hazırlanan ve Federasyonumuz da yerel ortak olduğu EUROOTFOOD Projesi nin ilk toplantısı 15-19 Şubat 2017 tarihleri arasında Yönetim Kurulu üyesi LÜTFİ ÇEBİ ve Genel Sekreter MÜJDAT ÖZBAHÇIVANOĞLU’nun katılımları ile İtalya’nın Fano kentinde  gerçekleşti.

Uşak Aşçılar ve Lokantacılar Odası nın proje koordinatörlüğünde Uşak Belediyesi, Uşak Merkez Fatih Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile, İtalya, Fransa ve İngiltere’den katılan ortaklarla yapılan inceleme ve değerlendirme toplantıları başarı ile tamamlandı.