Türkiye Lokanta ve Pastacılar Federasyonu
Türkiye Lokanta ve Pastacılar Federasyonu
Atatürk

EUROOTFOOD Projesi'nin ikinci toplantısı Fransa’da yapıldı

Aykut Yenice Aykut Yenice lokantacilarfederasyon

“Avrupa Birliği’nde Orijinal Geleneksel Gıdaların Yeniden Canlandırılması” amacıyla hazırlanan ve federasyonumuzun da yerel ortak olduğu EUROOTFOOD Projesi nin ikinci toplantısı, 11-15 Haziran 2017 tarihleri arasında Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleşti.

Uşak Aşçılar ve Lokantacılar Odası nın proje koordinatörlüğünde Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı Aykut Yenice, Genel Sekreter Müjdat Özbahçıvanoğu ve Fransa, İngiltere ve İtalyan ortaklarının katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantılar, başarıyla tamamlandı.