Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Resmi Sitesi

Gıda Dostu Mutfağım Projesi Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Bu haber 29 Aralık 2021 - 1:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Konak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü önderliğinde, Yaşar Üniversitesi ve Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu iş birliğiyle yürütülen, otel, restoran ve kafe sektöründe faaliyet gösteren işletmelerdeki gıda israfını azaltmak için hayata geçirilen “GIDA DOSTU MUTFAĞIM” projesi kapsamında eğitimi tamamlayan kursiyerlere başarı sertifikaları verildi.
Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu’nda Başkan Vekili Mehmet Şükrü ERİŞEN, gıda israfının en çok toplu yemek alanlarında meydana geldiğini dikkat çekerek, hammaddeden tüketime kadar geçen her süreçte çıraklarımıza, ustalarımıza ve işletmecilere israf konusunda farkındalık oluşturmamız gerektiğini dile getirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.