Anadolu’nun lezzet tatlarının uğrak merkezlerinden olan Eskişehir’de Yücel Çolak Adıyaman Çiğ Köfte Sarayı ile çiğ köfteye yeni bir konsept getirdi.
Eskişehir’de 168 metrekarelik bir alanda hizmet veren Adıyaman Çiğ Köfte Sarayı, Türkiye’de ilk olan farklı bir vizyon, farklı bir konsept oluşturarak sektöre örnek oluyor.
İki bölümden oluşan Adıyaman Çiğ Köfte Sarayı’nın alt katında çiğ köfte, tatlı ve kumda kahve servis edilirken, 45’lik taş plak müzikleri ile müşterilerini nostalji yolculuğuna çıkartıyor.
Dar bir alana sıkışan çiğ köfte hizmet anlayışını değiştirmek için yola çıktıklarını belirten Adıyaman Çiğ Köfte Sarayı sahibi Yücel Çolak, “işletmemizde, çiğ köftenin dışında Kahramanmaraş ilimize ait ve direk olarak bu ilimizden getirttiğimiz; Fıstık Sarma, Şöbiyet, Havuç Dilimi, Burma ve Baskı Kadayıf, Maraş Ev Baklavası, Fıstıklı Atom, Cevizli Atom ve Yakamoz tatlı çeşitlerini şehrimiz halkı ve değerli müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız. Son zamanların trendi haline gelen Kumda Kahve ile de, Adıyaman yöremize ait Özel 7 karışım mistik bir tada sahip kahvemiz ve tamamen taş değirmende öğütülmüş Türk kahvemizle de hizmet vermekteyiz” diye konuştu.